HYRA BUSS

Tänk på detta när du ska hyra buss

När du ska hyra buss i Västerås finns det några saker som kan vara värda att tänka på för att allt ska gå smidigt och för att du ska få en kostnadseffektiv resa.

Till att börja med är det viktigt att välja rätt busstorlek. Ta reda på exakt hur många ni är som ska resa så att vi kan ge er offert för rätt storlek på buss. I vissa fall kan det löna sig med två mindre bussar istället för en stor, till exempel om personer ska hämtas upp på olika platser.

Hitta gärna lösningar för att minimera sträckan. Det kan till exempel handla om att plocka upp dem som ska resa med från en enda punkt eller att hitta platser längs vägen där de resande kan stiga på. Ett hett tips är att planera rutten längs existerande hållplatser för lokaltrafiken på orten så kan de resande ta sig dit utan bil.

hyra buss västerås

Ha gott om tid tillgodo. Det är alltid bra att planera in lite extra tidsmarginal, särskilt om det gäller resor med ett specifikt schema (till exempel om ni ska på en konsert eller liknande) eller om ni ska resa längre sträckor. Det är skönt att kunna ta lite pauser med bensträckare och att komma fram utan att behöva stressa vidare till nästa punkt på schemat.

Vi hjälper er gärna med planeringen. Berätta bara vart ni ska åka, hur många ni är, om ni ska ta med någon särskild utrustning och om det finns några andra önskemål så tar vi fram ett skräddarsytt paket för er bussresa.

Trygga bussresor i Västerås bokar du hos oss